Sportfoto’s bij Fysio Centrum Sengers

Bij Fysio Centrum Sengers aan de Blankenburgerstraat 37 in Haaksbergen is sinds kort een fotopresentatie te zien van Han Hilderink en Henk Jalving. Beide, lid van de Fotogroep Haaksbergen, hebben een passie voor sportfotografie. En dat is te zien aan de actiefoto’s, die vooral gemaakt zijn tijdens sportevenementen in en om Haaksbergen.

Hoewel de presentatie niet direct deel uitmaakt van de 3e Fotobiënnale van de Fotogroep, die op dit moment in het dorp is te zien, is het wel de aanleiding. Sjoerd Sengers zag hierin namelijk een mooie aanleiding om de bezoekers ( en passanten) van zijn Fysio Centrum te trakteren op de actiefoto’s van beide Haaksbergse amateurfotografen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Sportfoto’s bij Fysio Centrum Sengers

  1. Ben Lensink zegt:

    Da’s hartstikke mooi. Klasse idee. Ik ken beide bijna professionele fotografen – actieve leden van onze Fotogroep Haaksbergen – goed en weet van hun extra passie voor sportfotografie. Beiden willen daarin vooral de emoties van de sporters die ze voor de lens krijgen vastleggen. Het doorzettingsvermogen, de verbeten strijd, de pijn, veugde en verdriet, de volharding en teleurstelling, de lach en de traan, de winst, het verlies en de aloude Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen.
    Sport ís emotie. En die momenten weten Han & Henk altijd goed te vangen. Ik ben heel benieuwd naar hun selectie van sportemoties en ga snel kijken. En hoop dat velen dat zullen doen! Gaaf initiatief Sjoerd!
    Je hebt werk in huis van twee fotografen die de lat altijd hoog leggen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s