Fotobiënnale 2018 – Doe mee!!!

Ben je geïnteresseerd in fotografie en ga je regelmatig op pad met de camera? Grijp je kans en maak een bijzondere foto voor de derde editie van de Fotobiënnale Haaksbergen. Die wordt dit jaar gehouden van eind mei tot en met oktober en slingert door de dorpskern.

De organiserende Fotogroep Haaksbergen heeft besloten dit jaar een publieksgalerij in de Fotobiënnale op te nemen. Iedereen kan hiervoor foto’s inzenden. (Maximaal 3) De Fotogroep selecteert een aantal van de ingezonden foto’s voor de publieksgalerij. Deze publieksgalerij ( ± 60 foto’s) wordt ingericht aan het begin van de Stationsstraat, parallel aan het complex van de stichting Museum Buurtspoorweg (MBS). De Fotogroep Haaksbergen heeft van het MBS-bestuur toestemming om de publieksfoto’s te presenteren aan het hek tussen de watertoren aan de Frankenhuisrotonde en het verderop gelegen stationsgebouw van de MBS.

Iedereen die met zijn of haar foto wil meedingen naar een prominente plek aan het begin van de route van de Fotobiënnale 2018, kan de foto’s mailen naar fgh@fotogroephaaksbergen.nl. De sluitingsdatum is 30 maart. De foto’s worden gepresenteerd op paneeltjes van 80 x 60 cm.

De Fotogroep houdt zich het recht voor om inzendingen te gebruiken voor publicitaire doeleinden.

Dit bericht werd geplaatst in Fotobiënnale. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s